Trawant: nieuwe activiteitenclub voor mensen met kanker van start op Zusterplein.

07-10-2024 08:54

 

 

Afbeelding #001 voor het verhaal Trawant: nieuwe activiteitenclub voor mensen met kanker van start op Zusterplein

 

Afbeelding #000 voor het verhaal Trawant: nieuwe activiteitenclub voor mensen met kanker van start op Zusterplein

 

 

Uit de inbox: Middelburg centrum heeft een nieuwe activiteitenclub voor mensen die kanker hebben of hebben gehad: Trawant. We citeren:

 

Trawant:

Een groep toegewijde vrijwilligers van Westerlicht Walcheren heeft het initiatief genomen om een nieuwe activiteitenclub op te richten voor mensen die kanker hebben of hebben gehad. De club, die los staat van Westerlicht, heeft als doel om lotgenoten op een informele wijze samen te brengen en met hen leuke en ontspannende activiteiten te ondernemen. Het gaat niet alleen om het delen van ervaringen, maar vooral om mooie momenten te beleven en even te ontsnappen aan de dagelijkse zorgen.

 

Samen gaan de leden uiteenlopende activiteiten organiseren zoals creatieve workshops, yoga, samen eten, wandelen, fietsen, high tea etc. Iedereen die zich aangesproken voelt, kan meedoen aan een activiteit ongeacht de fase van het ziekteproces. Je bent van harte welkom!

 

 

Ondernemerslokaal:

De activiteiten van Trawant starten op 7 oktober 2024 vanuit het Ondernemerslokaal bij de fietsenstalling op het Zusterplein in Middelburg. De Vereniging Ondernemers Middelburg heeft de ruimte beschikbaar gesteld.

 

 

De agenda:

 
  • 7 oktober 13.30 uur – Schilderen
 
  • 8 oktober 13.00 uur – Yoga
 
  • 17 oktober 14.00 uur – Fietsen*
 
  • 21 oktober 13.30 uur – Schilderen

 

 

*We gaan ongeveer een uur fietsen. Je kunt deelnemen op een e-bike. Bij slecht weer gaan we wandelen. Neem dan een paraplu mee. We verzamelen bij het Ondernemerslokaal en sluiten daar af met een kopje koffie of thee.

 

Voor een activiteit graag aanmelden via trawant2024@gmail.com