Roze oktober 2024: een fietstocht van 50 kilometer ter ondersteuning van de strijd tegen borstkanker vanaf het recreatiecentrum van Saint-Quentin-en-Yvelines op 27 Oktober 2024.

27-10-2024 00:00

 

 

Auteur: Graziella de Sortiraparis.

 

 

Octobre rose : origine et signification de ce mois de lutte contre le cancer du sein

 

 

 

Om borstkanker te bestrijden organiseert de vereniging Casiopeea op 27 oktober 2024 een uitzonderlijke wielerwedstrijd over bijna 50 kilometer op het parcours van het wielerevenement van de Olympische Spelen.

 

Zoals elk jaar is Roze Oktober een gelegenheid om de strijd tegen borstkanker onder de aandacht te brengen door middel van evenementen die voornamelijk gericht zijn op vrouwen. Op zondag 27 oktober 2024 organiseert devereniging Casiopeea, die sport promoot als middel om vooruitgang te boeken op de weg naar herstel, een fietstocht van 50 kilometer vanaf het recreatiecentrum van Saint-Quentin-en-Yvelines. Bovendien is een deel van het parcours dat van het wielerevenement op de Olympische Spelen van Parijs 2024 !

 

Om het bewustzijn te vergroten en vrouwen met borstkanker de kans te geven weer in het zadel te kruipen en een sportieve prestatie te leveren, belooft de Rando Vélo Rose feestelijk en toegankelijk te zijn voor iedereen, met een verwachte gemiddelde snelheid van ongeveer 15 kilometer per uur. Vertrekkend vanuit de stad waar deze zomer het wielerevenement plaatsvindt, zullen de dappere atleten van de dag door de Olympische locaties fietsen, vanaf de velodroom van Saint-Quentin-en-Yvelines, via La Sourderie, het kasteel van Versailles en de heuvel van Elancourt.

 

Het is een geweldige uitdaging voor iedereen die een dag wil meedoen in de strijd tegen borstkanker, die elk jaar weer een ravage aanricht. Houd er rekening mee dat je een helm, een paar handschoenen, een reflecterend vest, een reparatiesetje, wat te eten en een opgeladen telefoon moet meenemen!

 

 

Refer your establishment, click here

 

Promote your event, click here

 
 

 

Bruikbare informatie:

 
 
  • Datums en tijdschema's DE 27 oktober 2024
 
 
 
 
  • prijzen: €15,-