Reiki bij De Blauwe Anemoon te Gorinchem op 14 Juni 2024.

14-06-2024 10:00

 

 

 

 

 

Reiki:

 
 
 
Reiki is een authentieke vorm van helen. Het wordt over de hele wereld gebruikt als een rustgevende en kalmerende complementaire therapie (*).
 

Reiki betekent: Universele Levensenergie. Ieder levend wezen draagt deze energie in zich. Een Reiki-docent heeft geleerd zich te focussen op deze energie en deze door een lichte aanraking op of boven het lichaam over te dragen. Reiki is geen massage en er wordt geen druk uitgeoefend. Reiki is veilig voor iedereen en ondersteunt het zelf genezend vermogen.

 
 
 

 

Heb je belangstelling voor Reiki…..je bent van harte welkom op vrijdag 14 juni 2024 om 10.00, 10.45, 11.30 of 12.15 uur.

 

Reiki wordt gegevens bij  De Blauwe Anemoon aan de Arkelse Onderweg 36 te Gorinchem.

 

 

Graag verzoeken wij je in te schrijven voor Reiki door te bellen naar De Blauwe Anemoon op telefoonnummer 0183-820213. 

 

Uiteraard kunt u zich ook aanmelden via de mail: info@deblauweanemoon.nl

 

Bellen kan tijdens de openingstijden van De Blauwe Anemoon op maandag, donderdag en vrijdag van 9:30 tot 12:30 uur / dinsdag en donderdag van 13:30 tot 16:30 uur.

 

Voor Reiki vragen wij een eigen bijdrage van €5,- per persoon per les.

 
 

Vroege aanmeldingen geven geen garantie op een plaats. Bij meer belangstellenden dan onze workshops toelaten zal in overleg met de coördinator bepaald worden wie kan deelnemen.

 

Naast onze activiteiten ben je tijdens de openingstijden van harte welkom voor een gesprek en informatie en/of een kop koffie of thee. Voor nieuwe gasten verzorgen wij graag een rondleiding door ons Inloophuis.

 

 

 

 

 

Bron: www.deblauweanemoon.nl