Landelijke Lotgenotendag Alvleesklierkanker in het Postillion Hotel in Bunnik op 9 november 2024.

09-11-2024 10:30
 
 
 
 
 
 
 
Save the date Lotgenotendag Alvleesklierkanker
 

 

Landelijke Lotgenotendag Alvleesklierkanker op 9 november 2024.

 
 
Ook dit jaar organiseert Living With Hope weer een landelijke Lotgenotendag Alvleesklierkanker. Namelijk op zaterdag 9 november 2024 in het Postillion Hotel in Bunnik.
 

Save the date Lotgenotendag AlvleesklierkankerOp het programma van deze dag voor patiënten en hun naasten staan onder meer ervaringen en emoties rondom de ziekte, chemotherapie en bijwerkingen, chirurgische mogelijkheden en voeding, en actuele studies rondom nieuwe behandelmogelijkheden. Ook kun je dan jouw vragen stellen en ervaringen met elkaar delen.

 

 
 
  • Datum: zaterdag 9 november 2024
 
  • Tijd: 10:30 uur (inloop met koffie/thee vanaf 10:00 uur) tot 16:00 uur
 
  • Locatie: Postillion Hotel in Bunnik
 
 

Het duurt nog even voordat deze bijeenkomst plaatsvindt, maar we willen je toch al op de hoogte brengen. Reserveer je deze dag alvast? Binnenkort volgt meer informatie over de Lotgenotendag op 9 november 2024.
 

 

Als je je abonneert op onze nieuwsbrief, dan word je automatisch op de hoogte gehouden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 

 

Terugblik Lotgenotendag 2023:


De vorige Lotgenotendag Alvleesklierkanker was op 9 december 2023 in het Postillion Hotel in Bunnik. Lotgenoten, naasten en nabestaanden kregen informatie onder meer over voeding en bewegen, chirurgie en chemotherapie. En vele emoties werden gedeeld, van patiënten en hun naasten. Wil je deze Lotgenotendag (nogmaals) bekijken?