Deelnemers vertellen over de onvergetelijke ‘Samen op Koers’ zeilreis.

29-06-2024 16:53

 

 

 

 

 

Ieder jaar organiseert Stichting Jongeren en Kanker samen met Stichting Zeilschip Eendracht de zeilreis. Niet zomaar een zeilreis. Een onvergetelijk avontuur voor jonge mensen (18-40) die kanker hebben of hebben gehad.

 

Voor de zevende keer organiseren we dit jaar in september de zeilreis Samen op koers!. Lotgenoten varen samen, uiteraard met zeilprofessionals, vijf dagen lang op een imposant zeilschip van 60 meter lang en 12 meter breed. Maar, hoe is het eigenlijk om mee te varen op de Noordzee?

 

 

“Onvergetelijk, écht een once-in-a-lifetime ervaring.”

 
 
 

Fijn lotgenotencontact en een bijzondere ervaring.

 
 

Deze reis heeft me een stuk kracht en vertrouwen teruggegeven dat ik tijdens mijn behandelingen was kwijtgeraakt.”

 
 
 
 
Deelnemers die de stap zetten om mee te gaan op zeilschip Eendracht, komen met prachtige herinneringen en een ervaring voor het leven terug. Ze geven telkens opnieuw aan dat het fijn is om even niet na te denken over kanker (en de gevolgen daarvan). Het lotgenotencontact voelt heel natuurlijk en wordt als prettig ervaren.
 
 
 

“Het delen van de ervaring, er open over kunnen praten en het begrip zorgt ervoor dat je je ervaringen weer beter een plek kan geven en er zelf ook beter op kan reflecteren.”

 
 
 

Deelnemers geven de Samen op koers! zeilreis een dikke 9.

 
 

“Een geweldige ervaring waar alle zorgen weg zijn en je gewoon een persoon bent net als alle andere ‘gezonde’ mensen.”

 
 
 
Deelnemers geven aan dat de week aansloot bij hun verwachtingen en dat de nieuw opgedane contacten heel waardevol zijn. Er zijn soms ontzettend mooie vriendschappen ontstaan tijdens de zeilreis. Aangezien je samen als groep en met de betrokken bemanningsleden het zeilschip vaart, kun je even al je zorgen opzij zetten. Samen met je lotgenoten verleg je grenzen en geniet je van de combinatie van inspanning en ontspanning.
 
 
 
 
 
 
 
 

“Wat een cadeau om mee te mogen op dit machtige schip!”

 
 
 
 

Aanstaande 9 tot en met 13 september 2024 gaan we weer Met de leukste club waar je niet bij wilt horen op zeilreis.  Wil jij lekker een paar dagen uitwaaien, lachen en bikkelen tijdens een onvergetelijke vakantie op zee? 

 

Meld je dan hier aan via dit inschrijfformulier.

 

We kijken ernaar uit om samen met jou op koers te gaan!

 

Voor de Video van dit Artikel klik hier

 

 

 

Bron: www.jongerenenkanker.nl