Apeldoornse Stichting ‘kLEEF! luistert 20-jarig bestaan op met kunstexpositie en veiling.

16-10-2024 09:42

 

 

Auteur: Niels Meijerink - destentor.nl/apeldoorn

 

 

Apeldoornse Stichting 'kLEEF! luistert 20-jarig bestaan op met  kunstexpositie en veiling | Apeldoorn | destentor.nl

Het pand van Stichting ‘kLEEF!, aan de Vosselmanstraat 4. 

Foto: Stichting ‘kLEEF!

 

 

 

 

Stichting ‘kLEEF! viert in 2024 het 20-jarig bestaan. Ter gelegenheid van het jubileum houdt het Apeldoornse inloophuis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden een Kunst Verkoop Tentoonstelling. 

 

 

Op zaterdag 19 oktober 2024 zijn er verschillende kunstwerken te koop, die door bezoekers van ‘kLEEF! gemaakt zijn.

 
 
 
Wekelijks wordt er door bezoekers van ‘kLEEF! geschilderd in het inloophuis aan de Vosselmanstraat 4. Voor de kunst Verkoop Tentoonstelling hebben gasten van ‘kLEEF! een kunstwerk gemaakt dat geëxposeerd én verkocht zal worden.
 
 

De tentoonstelling vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024. De inloop is vanaf 13.00 uur en om 13.30 uur opent schilderdocent Stephan Peters de tentoonstelling.

 

Rond 16.00 uur wordt er vervolgens een kleine veiling met 5 colliers gehouden. De opbrengst gaat in zijn geheel naar de Apeldoornse stichting.

 

De digitale catalogus van de Kunst Verkoop Tentoonstelling is te vinden op de website van ‘kLEEF!. Daarin zijn niet alleen de verschillende kunstwerken te bewonderen, maar vertellende de kunstenaars over hun eigen werk, achtergrond en de waarde die de stichting voor hen heeft.

 

 

 

Bron: www.destentor.nl